вівторок, 22 липня 2008 08:12

Шуфрич незадоволений роботою Тимошенко

Міністр з надзвичайних ситуацій опозиційного уряду Нестор Шуфрич вважає незадовільною роботу влади щодо забезпечення діяльності Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Про це Шуфрич заявив вчора під час прес-конференції.

"Влада сьогодні демонструє незадовільну діяльність щодо фінансового забезпечення рятувальників", - сказав він.

Зокрема, Шуфрич нагадав, що минулий уряд своєю постановою встановив, що з 1 січня 2008 року фінансове забезпечення рятувальників буде наближено до фінансового забезпечення військовослужбовців.

В той же час, за його словами, на сьогоднішній день таке фінансове забезпечення, з огляду на невиконання цієї постанови, у рятувальників менше на 40%.

Шуфрич також стверджує, що на сьогоднішній день спостерігається значний дефіцит фінансового забезпечення рятувальників на загальну суму 450-600 млн. грн.

Крім того, відбувається недофінансування МЧС в частині матеріально-технічного оснащення на загальну суму 300-400 млн. грн.

Він також зазначив, що останнім часом відбувається значна плинність кадрів.

"Таким чином, ми втрачаємо кваліфіковані кадри", - сказав він.

Шуфрич також повідомив, що має намір звернутися до Генеральної прокуратури з проханням розслідувати факти корупційної діяльності в середині МНС.

За його словами, це стосується як питання пожежної безпеки, так і питання проведення державних закупівель, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич незадоволений роботою Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути