Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 20:35

Шуфрич натякає, що скандал із зятем Тимошенко спровокували "союзники"

Нардеп-регіонал Нестор Шуфрич прокоментував скандал із зятем Тимошенко на одеському пляжі. Шуфрич вважає абсолютно неприпустимими будь-які провокації щодо дітей політиків, а також натякає на "союзників", яким "підпорядковуються внутрішні війська".

"З позицією Ганни Герман я повністю солідарний. Її позиція абсолютно зрозуміла і як жінки, і, звичайно ж, як матері. Як би я не ставився до своїх політичних опонентів, я вважаю негідними і неприпустимими будь-які провокації щодо їхніх дітей; тим більше, коли ці дії інсценуються з боку нібито союзників", - сказав Шуфрич, повідомляє УНІАН.

Останню фразу Шуфрич пояснив так: "ми чудово розуміємо, кому сьогодні підпорядковуються внутрішні війська, і хто мав можливість організувати подібні дії. Я абсолютно упевнений, що висновки в цій історії будуть зроблені".

"Що стосується позиції мого колеги Валерія Бондика, - додав нардеп, - те, наскільки мені відомо, він не підписував ніяких звернень з приводу з"ясування обставин, пов"язаних з інцидентом сім"ї Карр - Тимошенко".

Раніше Ганна Герман закликала припинити інсинуації навколо дочки і зятя прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко.

"Такі методи ніколи не принесуть успіху інспіраторам скандалу, або тим, хто за цими інспіраторами стоїть", - сказала Герман.

А депутат від Партії регіонів Валерій Бондик, коментуючи інцидент в Одесі, заявляв, що зробить депутатський запит до МВС у зв"язку з цим подією.

Бондик особливо підкреслив, що його не цікавлять фігуранти інциденту, а цікавить система роботи правоохоронних органів.

"Якщо зникає журнал реєстрації подій з райвідділу міліції - цього не може бути, і такий райвідділ потрібно розігнати", - пояснив свою позицію народний депутат.

Відзначимо, що в травні 2007 року президент України Віктор Ющенко скасував власний указ про виведення внутрішніх військ з підпорядкування Міністерства внутрішніх справ і підпорядкування їх президентові. А в червні 2007-го іншим указом визначив органом військового управління внутрішніх військ Головне управління внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.

Нагадаємо, 22 червня, МВС спростувало поширену 21 червня деякими ЗМІ недостовірну інформацію про те, що нібито зять Тимошенко Шон Карр побив працівників міліції в Одесі.

Як указується в заяві МВС, ці повідомлення не відповідають дійсності і є політично заангажованими.

У заяві наголошується, що, за попередніми результатами службового розслідування, яке проводиться за фактом інциденту, і висновкам судово-медичних експертиз встановлено, що військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, перевищивши свої службові повноваження, немотивовано застосували грубу фізичну силу щодо Карра та його дружини, завдали їм тілесних ушкоджень, чим спровокували конфлікт, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич натякає, що скандал із зятем Тимошенко спровокували "союзники"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути