вівторок, 30 вересня 2008 13:18

Шуфрич: Кириленко сьогодні маріонетка у Балоги

Народний депутат від ПР Нестор Шуфрич вважає, що лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко втратив можливість стати лідером. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

"Він (Кириленко) сьогодні маріонетка у Балоги. Якщо хочете, є таке слово "папконосій", – ось він виявився не здатним на більше", – сказав нардеп.

Шуфрич признався, що не менше він розчарований і в спікерові парламенту Яценюку. "Тому що я думав, що йому вистачить досвіду і юнацької зухвалості, щоб захистити своє дітище – коаліцію. І сьогодні за ту ситуацію, що склалася в парламенті, не в останню чергу відповідає він. Він разом з В"ячеславом (Кириленком – ред.) як молоді політики, на яких покладали надію ті люди, які їх підтримували, мали реальний шанс протиставити себе "балагану" і зберегти, можливо, хистку стабільність в Україні. Але вони з цим не справилися, значить, вони не гідні бути лідерами. І відповідно, повинні отримати оцінку суспільства", – підсумував парламентарій, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: Кириленко сьогодні маріонетка у Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути