пʼятниця, 29 лютого 2008 13:20

Судмедексперти уже дали висновок по Черновецькому

До Генеральної прокуратури України від судово-медичних експертів надійшов висновок стосовно отримання мером Києва Леонідом Черновецьким тілесних ушкоджень внаслідок його інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві, відповідаючи на питання журналістів, повідомив генпрокурор Олександр Медведько.

"Один висновок судмедекспертів стосовно Черновецького вже отримали, стосовно Луценка - ще ні", - сказав він, додавши при цьому, що експертиза показала наявність у Черновецького легких тілесних ушкоджень, "що спричинили розлад здоров"я".

18 січня після засідання РНБО між Луценком. і Черновецьким сталася бійка.

25 січня було розповсюджено офіційне повідомлення прокуратури Києва, що за фактом інциденту, що стався 18 січня 2008 року після закінчення роботи РНБО України, в ході якого Київському міському голові Черновецькому було умисно спричинено легкі тілесні ушкодження, порушено кримінальну справу стосовно іншого учасника цієї події за ч.2 ст.125 Кримінального кодексу України. Відповідну постанову видав 24 січня заступник прокурора м. Києва, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Судмедексперти уже дали висновок по Черновецькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути