Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 11:47

Судді Вищого адмінсуду оголосили підозру

Судді Вищого адмінсуду оголосили підозру
Фото: NewsONE

Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили одному з суддів Вищого адміністративного суду про підозру в декларуванні недостовірної інформації.

Про це йдеться у повідомленні відомства.

За версією слідства, суддя ВАСУ не вніс в е-декларації за 2015 та 2016 роки 2 квартири у центрі Києва, власниками яких є члени його родини. Детективи підозрюють, що так суддя намагався приховати інформацію про наявне у нього та членів його сім'ї нерухоме майно та статки. Також намагався отримати службове житло у Києві.

"Встановлюються й інші факти можливого недекларування підозрюваним рухомого і нерухомого майна... Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу", - ідеться в повідомленні.

У НАБУ зазначили, що розслідування розпочали в квітні 2017 року. Ім'я судді не називають. Але може йтися про Олега Голяшкіна, у якого 9 серпня був обшук на двох об'єднаних квартирах у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми почали ламати найстрашніше – кругову поруку - Соболєв

29 листопада Генпрокуратура зірвала спецоперацію Національного антикорупційного бюро і звинуватила детективів у незаконних методах роботи. Між відомствами спалахнула публічна війна.

Захід засудив такі дії ГПУ. Посли G7 підтримали НАБУ

Зараз ви читаєте новину «Судді Вищого адмінсуду оголосили підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути