Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 12:21

Судді Радивилівського районного суду "у шоці" від Довгого і Шаповала

Судова ухвала щодо імперативного мандату депутатів Київської міськради фальшива, наголошують у Радивилівському районному суді.

Так, суддя Радивилівського районного суду Людмила Прачук стверджує, що рішення, яке демонстрував на сесії заступник київського міського голови Олесь Довгий, судді не ухвалювали.

Через скорочений робочий день 7 березня не було судових засідань, повідомляє ICTV.

Суддя, прізвище та підпис якої стоїть на ухвалі, не розуміє, звідки у ЦВК цей документ.

"Я навіть не знаю, що думати. В мене такої заяви не було, я взагалі не знала, про що йде мова. Бачила я вже цю ухвалу, невідомо ким підписану і висунуту ніби від мого імені. Я такого не робила. Я в шоці. Я була настільки вчора схвильована, і сьогодні в шоці. Мені дійсно страшно, якщо такі документи хтось може підробляти", - сказала Прачук.

Голова Радивилівського районного суду Віталій Кохно також заявляє, що ухвала, яку демонстрував Довгий і голова ЦВК Володимир Шаповал, є фальшивкою.

"Я вважаю, що то – фальшивка, справжня фальшивка. І був дуже здивований, що така особа, як голова ЦВК, колишній голова Конституційного суду вимахує цієї шпаргалкою, підробкою і вказує на те, що це є офіційний документ. Як там явно видно – цей документ сфабрикований", - сказав він.

Водночас у суді зазначають, що кілька тижнів тому приходив чоловік із заявою про призупинення рішення з"їзду БЮТ від 2 червня минулого року. Йому відмовили, оскільки такі справи загальні суди не розглядають.

Як йдеться у сюжеті телеканалу, ухвала суду не прошита, не має спеціального номеру та оформлення, а також без мокрої гербової печатки.

Наразі правоохоронці проводять експертизу ухвали та печаток. Тим часом голова райсуду Рівненщини готує документи до суду. За наклеп він вимагатиме від високопосадовців компенсацію.

Зараз ви читаєте новину «Судді Радивилівського районного суду "у шоці" від Довгого і Шаповала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути