Ексклюзиви
субота, 24 травня 2008 16:08

Суд заборонив Луценку називати Катеринчука "технічним"

Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив скаргу кандидата в мери Києва Миколи Катеринчука щодо розповсюдження недостовірних відомостей міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Як повідомляє прес-служба Катеринчука, у суботу суд скасував постанову Голосіївського районного суду та ухвалив нову постанову про задоволення позову.

Прес-служба відзначає, що постановою визнано протиправними дії телекомпанії ICTV та Луценка щодо розповсюдження завідомо недостовірних відомостей Катеринчука.

Суд встановив, що поширення інформації відбувалося з метою спонукання виборців голосувати проти Катеринчука та його Блоку і зобов"язав ICTV та Луценка утриматися від зазначених дій.

"Фактично суд визнав інформацію розповсюджену паном Луценком про фінансування Черновецьким моєї кампанії та моє "технічне кандидатство" - неправдою. Тепер ТВК має винести Луценку попередження за порушення закону. Судом було підтверджено, що міністр внутрішніх справ в черговий раз збрехав", - зазначив Катеринчук, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив Луценку називати Катеринчука "технічним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути