Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 17:01

Суд відмовився повертати Семенюк в крісло голови Фонду держмайна

Суд відмовився повертати Семенюк в крісло голови Фонду держмайна
Окружний адміністративний суд Києва сьогодні прийняв рішення відмовити у задоволенні позову Валентини Семенюк-Самсоненко до Верховної Ради про визнання незаконним звільнення її з посади голови Фонду державного майна України.

Про це повідомили у прес-службі Соціалістичної партії України.

Коментуючи це рішення окружного суду, Семенюк- Самсоненко та її адвокати висловили переконання, що позиція судів вищих інстанцій буде докорінно іншою. Вони розраховують на позитивне рішення, що, за їх словами, "ґрунтуватиметься виключно на вимогах закону".

26 грудня 2008 року Верховна Рада звільнила Семенюк- Самсоненко з посади голови ФДМУ.

Після цього Семенюк- Самсоненко звернулася до Окружного адмінсуду Києва з позовом, в якому просила визнати незаконним це рішення ВР.

Адвокати Семенюк- Самсоненко наполягають, що прийняте Верховною Радою рішення про звільнення Семенюк- Самсоненко є необґрунтованим, оскільки було прийняте без єдиного посилання на норми чинного законодавства. Крім того, ВР проголосувала за відставку Семенюк-Самсоненко, коли та була тимчасово непрацездатна (лікарняний лист і виклик карети швидкої допомоги зафіксовано, ці документи передано в суд), наголошували адвокати, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Суд відмовився повертати Семенюк в крісло голови Фонду держмайна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути