Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 14:20

Суд скасував рішення про розлучення Фірташа з Калиновською

Солом"янський суд Києва скасував своє рішення від 12 серпня 2005 року про розірвання шлюбу між співвласником "РосУкрЕнерго" Дмитром Фірташем і Марією Калиновською.

Суд ухвалив таке рішення через виявлення невідомих раніше обставин.

"На момент винесення рішення (про розірвання шлюбу) існували істотні для справи обставини, які не були і не могли бути відомі на час розгляду справи по суті", - йдеться в рішенні суду.

У ньому також сказано, що дана постанова не може бути оскаржена.

Марія і Дмитро Фірташи зареєстрували шлюб у вересні 2001 р. А в листопаді 2005 р. Марія, за її словами, довідалася, що три місяці тому Солом"янський суд Києва заочно оформив розлучення чоловіка і дружини.

26 січня 2006 р. Марія Фірташ підписала мирову угоду про розподіл майна з представником Фірташа теперішнім міністром палива й енергетики Юрієм Бойком.

Марія Фірташ стверджує, що її ввели в оману, а умови мирової угоди не виконані. Фірташ повинен був виплатити колишній дружині $36 млн. Але насправді віддав тільки $24 млн, стверджує колишня дружина.

Також Марії відійшло три квартири, три машино-місця й автомобіль Cadillac Escalade.

У липні Марія Фірташ (Калиновська) подала до Печерського суду позов з вимогою визнати недійсною підписану нею угоду про розподіл майна. Вона збиралася довести своє право на володіння половиною активів Group DF.

Однак суд позов не задовольнив, а Високий суд правосуддя Британських Віргінських островів відхилив усі її претензії на одержання інформації про активи колишнього чоловіка, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Суд скасував рішення про розлучення Фірташа з Калиновською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути