середа, 23 квітня 2008 11:21

Суд підтвердив, що Кільчицька оббрехала Турчинова

Окружний адміністративний суд Києва, розглянувши позов, ініційований народним депутатом від БЮТ, кандидатом в мери Києва Олександром Турчиновим, підтвердив, що він не має відношення до будівництва на Пейзажній алеї. Про це повідомляє прес-служба БЮТ з посиланням на довірену особу Турчинова Володимира Пилипенка.

За його словами, суд встановив, що інформація, яку систематично поширювали заступник голови КМДА Ірена Кільчицька та інші посадовці Київської міської державної адміністрації, є недостовірною і не відповідає дійсності.

Як вказано в рішенні суду, і Кільчицька, і КМДА не спромоглися надати жодного доказу на підтвердження свої висловлювань. "Цікавим є той факт, що підтвердити свою позицію Кільчицька намагалась роздруківками з інтернет-сайтів сумнівного походження – так званої "жовтої преси". Саме ці папірці і виявилося тими "беззаперечними доказами", якими оперувала посадовець та кандидат у депутати Київради Кільчицька", - сказав В.Пилипенко.

У зв"язку з цим суд також встановив, що поширюючи недостовірні відомості щодо Турчинова, Кільчицька порушила законодавство про місцеві вибори.

"Цей факт є підставою для винесення їй у встановленому законом порядку попередження", - сказав Пилипенко. За його словами, відповідна заява вже знаходиться у ТВК м. Києва, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Суд підтвердив, що Кільчицька оббрехала Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути