Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2018 00:15

Суд над Надією Савченко перенесли

Суд над Надією Савченко перенесли
Суд над Савченко перенесли. Фото: 24 канал

Шевченківський районний суд Києва переніс на 25 жовтня розгляд продовження міри запобіжного заходу для позафракційного народного депутата Надії Савченко.

Прокуратура вимагає продовжити арешт на два місяці, повідомляє Радіо Свобода.

На 24 жовтня в Київському апеляційному суді розглядатимуть скаргу на продовження арешту до 30 жовтня (відповідне рішення Шевченківський районний суд Києва 4 вересня).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко розповіла про свою хворобу

22 березня Верховна Рада України дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Надії Савченко.

Їй інкримінують злочини, передбачені статтями: "дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади", "готування до злочину", "вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією", "посягання на життя державного чи громадського діяча", "терористичний акт", "створення терористичної групи чи терористичної організації", "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Зараз ви читаєте новину «Суд над Надією Савченко перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути