пʼятниця, 26 травня 2017 19:49

Субсидію через інтернет можна буде замовити з найвіддаленішого села - Дубілет

  Колишній ІТ-директор Приватбанку Дмитро Дубілет переконаний, що усі державні послуги громадянам можна перевести в електронну форму до кінця року. Фото: Ельдар САРАХМАН
Колишній ІТ-директор Приватбанку Дмитро Дубілет переконаний, що усі державні послуги громадянам можна перевести в електронну форму до кінця року. Фото: Ельдар САРАХМАН

Усі державні послуги громадянам можна перевести в електронну форму до кінця року, лише потрібна воля керівництва країни. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав волонтер, колишній ІТ-директор Приватбанку Дмитро Дубілет.

"Маємо понад 1000 державних послуг. Це 1000 причин, через які громадяни та бізнесмени змушені звертатися до держави. Наша мрія - щоб усі ці причини були дерегульовані", - говорить експерт.

Зараз за допомогою програми електронного урядування iGov в електронну форму перевели 350 послуг. Найпопулярніший сервіс - отримання субсидії.

До кінця року сервіси стануть доступні всім українцям он-лайн, прогнозує Дубілет.

"Дуже на це розраховую. Принаймні є домовленості про це зі всіма ключовими міністерствами та прем'єр-міністром. Вони підтримують ідею", - розповідає він.

Людина у найвіддаленішому селі зможе через інтернет отримати субсидію, припускає експерт.

"Усе для цього є. Якщо буде політична воля держави, це можна зробити дуже швидко й абсолютно безкоштовно", - каже Дубілет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У головах українців все ще багато "совку" - Дубілет

Повний текст інтерв'ю з Дмитром Дубілетом читайте на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Субсидію через інтернет можна буде замовити з найвіддаленішого села - Дубілет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути