Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 12:31

Створення ЄЦ - це спроба тримати коаліцію під постійним шантажем - Стецьків

Діяльність народних депутатів, які увійшли до нової партії "Єдиний центр", може призвести до паралізації діяльності коаліції. Таке припущення сьогодні під час прес-конференції висловив народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

За його словами, партія "Єдиний центр" ніколи не була електоральним проектом, і не має жодних електоральних перспектив, а є винятково технологічним проектом, спрямованим на формування третього центру впливу всередині демократичної коаліції.

"Найбільша проблема демократичної коаліції полягає в тому, що в ній не два, а три учасники – роль третього учасника намагається грати Секретаріат президента", - сказав депутат.

За його словами, партія "Єдиний центр" - це спроба тримати коаліцію під постійним шантажем шляхом неголосування за ухвалені демократичною коаліцією рішення. Першим прецедентом такої поведінки було не голосування за звільнення голови Антимонопольного комітету і голови Держкомтелерадіо.

Стецьків підкреслив, що представники фракції НУ-НС, які входять до партії "Єдиний центр", не можуть розвалити коаліцію, вийшовши з неї, оскільки на їхнє місце прийдуть інші люди за списком, проте можуть паралізувати діяльність коаліції.

На його думку, якщо Президент України хоче паритетних відносин із БЮТ у межах демократичної коаліції, а також покращити свої позиції у суспільстві, то має визнати діяльність "Єдиного центру" невдалою.

"Ці люди (члени партії "Єдиний центр") своєю деструктивною позицією топлять Президента", - сказав Стецьків, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Створення ЄЦ - це спроба тримати коаліцію під постійним шантажем - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути