Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2007 19:13

Стриптизерка стане кандидатом у президенти Франції (ФОТО)

Лідер французького епатажного руху Партія насолоди збирається виставити свою кандидатуру на президентських виборах. Блондинка Синді Лі - професійна стриптизерка, гордість агенції "Демони раю", вона володіє великими політичними амбіціями.

Оригінально виглядає і передвиборна листівка цього кандидата: "Замовте додому стриптиз у виконанні по-африканськипристрасної блондинки і ви зрозумієте, за кого вам слід голосувати на президентських виборах в кінці квітня" - обіцяє реклама "Демонів раю". При цьому наголошується, що майбутній президент Франції здатний не тільки красиво роздягтися, але і виконати секс-танець. У виняткових випадках клієнт може наполягати на інтелектуальній бесіді.

Партія, яку очолює ця пані, висуває такий постулат: "Задоволення кожного - це задоволення для всіх". Право на насолоду повинен отримати кожен француз, незалежно від віку, статі і сексуальної орієнтації, кольору шкіри і політичних пристрастей.

Послуги кандидата у президенти, які включають стриптиз, танець і обговорення основних положень передвиборної програми вдома у клієнта, коштують лише 220 євро (в межах Парижа). Проїзд оплачує фірма, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерка стане кандидатом у президенти Франції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути