Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2009 15:46

Стоян: "Ми придавили уряд і він пішов на поступки!"

Стоян: "Ми придавили уряд і він пішов на поступки!"
Партія регінів не вимагатиме відставки прем"єрки Юлії Тимошенко. Про це сказав "регіонал" Олександр Стоян в інтерв"ю "Газеті по-українськи", коментуючи відповідні припущення "нунсівця" Олександра Третьякова. (Той сказав, що "Регіони" блокуватимуть трибуну, аби в кінці вересня – на початку жовтня відправити уряд у відставку).

"Це не так. Минулого тижня ми блокували, але паралельно йшли переговори із БЮТ, - розповів Стоян. - На якісь позиції ми вийшли і придавили уряд – він пішов на поступки. Уже сьогодні Іван Кириленко (лідер фракції БЮТ) сказав, що може бути допомога сиротам. Ми заставили, а вони зробили. Коли бачиш, що може бути результат, то й блокуєш".

Водночас Стоян виключив остаточне перемир"я між БЮТ і ПР. "Порозуміння з Тимошенко не буде, бо вже пройшов той період, коли можна було притертися", - заявив "регіонал".

За його словами, прем"єрка має гроші для підвищення соцстандартів, але тримає їх для своєї виборчої кампанії. Стоян також припустив, що наприкінці осені Тимошенко виплатить українцям надбавку до пенсій та зарплат.

"На сьогодні Юля виплатила 6 мільярдів грошей 6 мільйонам людей. Залишилося ще 12 мільйонів людей. Вона скаже: "Любі мої, якби не заважав Ющенко, опозиція, то я би виплатила всім. Я віддам після виборів". Я би присвоїв їй звання заслуженої аферистки України", - сказав регіонал.

Повний текст інтерв"ю читайте у п"ятничному номері "Газети по-українськи".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Стоян: "Ми придавили уряд і він пішов на поступки!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути