Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 09:15

Стецьків звинуватив Ющенка у тому, що Україна не отримала ПДЧ

Стецьків звинуватив Ющенка у тому, що Україна не отримала ПДЧ
Причина того, чому Україна не отримала ПДЧ на вчорашньому Саміті НАТО, полягає в тому хаосі, який створила українська влада у відносинах між собою.

Таку думку висловив народний депутат від блоку НУ-НС Тарас Стецьків.

За його словами, якби українська "помаранчева" команда не посварилася всередині, якби політика президента України не породила розбрати і міжусобну боротьбу, якби вона була прогнозованою і єдиною у своїх діях, то Україна мала б величезні шанси після грузино-російського конфлікту отримати ПДЧ.

"Але ніхто в цивілізованій Європі не даватиме сигнал на вступ до європейської сім"ї народів у вигляді ПДЧ, якщо ця влада внутрішньо не інтегрована, якщо вона не проводить реформи, якщо панує корупція, і найголовніше - коли панує персональне протистояння між президентом і прем"єром. Для Європи в такій ситуації давати сигнал українській владі означає закрити очі на те, що для Європи є неприпустимим", - вважає Стецьків.

Він зазначив, що потрібно "щонайповнішу відповідальність за неотримання ПДЧ" покласти на українську владу, і в першу чергу, на президента, який цілий рік разом зі своїм Секретаріатом "мучив уряд", а потім розвалив демкоаліцію, протегував відставці спікера.

"А зараз він, до того ж публічно, заявляє, що ніякої коаліції в парламенті створювати не потрібно", - додав політик, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків звинуватив Ющенка у тому, що Україна не отримала ПДЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути