Ексклюзиви
неділя, 11 березня 2007 11:36

Стецьків залишає посаду радника Президента України

Один з лідерів громадського руху "Народна самооборона" Тарас Стецьків звільниться з посади радника Президента України. Про це він заявив учора ввечері у прямому ефірі на Івано-Франківському FM-радіо "Західний полюс".

За словами Стецьківа, "Народна самооборона" це є "наша громадянська ініціатива. Ми її не погоджували з президентом, більше того, ми не виступаємо від його імені".

- Ми весь час говоримо, що ми, як радники президента, йому радимо тоді, коли він потребує нашої поради, - зазначив Тарас Стецьків. - А як політики, як громадські діячі, як вільні люди в майже вільній країні ми маємо право займатися громадською активністю. Однак антикризова коаліція дуже тим переймається і придумує різні страшилки.

- Якщо їх так хвилює, що ми радники, то ми за тих радників не тримаємось, - наголосив він. - Ми чітко заявляємо: ми готові відмовитись від посад радників. І якщо так гостро стоїть питання, ми напишемо ці заяви, щоб, по-перше, не давати приводу звинувачувати нас, що ми виступаємо від імені президента, по-друге, щоб, може, не ставити президента у незручне становище.

9 березня лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко заявив, що написав заяву про звільнення з посади радника президента.

- Я особисто в середу написав заяву з проханням звільнити мене з посади радника президента, аби пан Мороз не переживав про застосування мною адміністративного ресурсу, - сказав він.

2 березня голова Верховної Ради Олександр Мороз розкритикував наміри Луценка, який начебто займається організацією "походу на Київ" в рамках своєї відпустки.

- Або хай звільниться з роботи і займається своєю агітацією, або якось інакше діє, - сказав Мороз, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків залишає посаду радника Президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути