Ексклюзиви
субота, 15 червня 2019 21:15

Стало відомо, хто може стати губернатором Херсонщини

Стало відомо, хто може стати губернатором Херсонщини
Губернатором Херсонщини може стати Юрій Гусєв. Фото: lb.ua

Херсонську область може очолити колишній заступник міністра оборони Юрій Гусєв. Раніше він відмовився брати участі у парламентських виборах за списком партії "Слуга народу".

"Він і піде на керівника області… Херсонської, наскільки я чув. Зараз йде оформлення", – сказав в ефірі Радіо Свобода український підприємець і волонтер, четвертий номер у виборчому списку "Слуги народу" Давид Арахамія.

"На Юрія була дуже потужна, я сказав би, найпотужніша атака інформаційна. Ми знаємо, від кого вона йде. І він вирішив сам (не йти у Верховну Раду – ред.). Це його особисте рішення… Команда президента – це ж не тільки Рада. Це багато інших посад, які повинні займати. Це люди, які в команді. А потім хтось може піти міністром, наприклад, хтось може піти "губернатором", хтось може піти представником", – розповів Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив двох в.о. голів ОДА

12 червня екс-заступник міністра оборони Юрій Гусєв заявив, що вирішив не йти на парламентські вибори з партією "Слуга народу".

Він сказав, що залишається в команді Володимира Зеленського і буде їй допомагати, проте в іншій ролі, про яку в подальшому стане відомо.

На з'їзді партії, який пройшов 9 червня, прізвище Гусєва назвали 41-м у списку кандидатів у нардепи.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто може стати губернатором Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути