понеділок, 03 листопада 2008 11:24

США передумали повертати Лазаренка в Україну

Посол США в Україні Вільям Тейлор вважає, що екс-прем"єр-міністр України Павло Лазаренко, не повернеться найближчим часом в Україну.

Про це він сказав в інтерв"ю "Газеті 24", відповідаючи на запитання коли можна очікувати повернення Лазаренка з США в Україну.

"Колишній прем"єр-міністр України Павло Лазаренко був засуджений у США за 15 обвинуваченнями. Сім із них були переглянуті і зняті. Вісім, які стосуються відмивання грошей, залишилися в силі. По цих обвинуваченнях він визнаний винним і отримав термін ув"язнення – дев"ять років. Чотири роки він уже відсидів", - нагадав Тейлор.

"В останньому раунді розгляду цієї справи суддя ухвалив, що має бути ще один перегляд справи. У судді є питання з приводу терміну, який залишилося відсидіти Лазаренку. Я не очікую, що пан Лазаренко з"явиться в Україні найближчим часом", - додав посол США, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «США передумали повертати Лазаренка в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути