четвер, 07 лютого 2008 10:11

США ніколи не повернуть Україні гроші Лазаренка - екс-глава бюро Інтерполу

США ніколи не повернуть Україні гроші Лазаренка - екс-глава бюро Інтерполу
Гроші колишнього Прем"єр-міністра України Павла Лазаренка ніколи не повернуться до України. Про це заявив колишній керівник Національного центрального бюро Інтерполу в Україні Кирило Куліков.

За його словамиа, законодавство США просто не допустить повернення цих коштів.

"Є законодавство країни, званої Сполучені Штати Америки, яке, на відміну від України, дуже сильно захищає свої фінансові інтереси. Тому будь-які гроші, що потрапили на територію США, там і залишаться", - сказав народний депутат.

Нагадаємо, екс-прем"єр перебуває в США з лютого 1999 року. Лазаренка обвинувачують у відмиванні грошей, отриманих незаконним шляхом і переведених на закордонні рахунки в 1994-1999 роках.

25 серпня 2006 року суд Північного округу штату Каліфорнія засудив його до 9 років ув"язнення (108 місяців) і штрафу у розмірі $10 млн. 30 вересня того ж року суд задовольнив клопотання про відстрочення виконання вироку суду до апеляційного розгляду справи, пише ЛігаБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «США ніколи не повернуть Україні гроші Лазаренка - екс-глава бюро Інтерполу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути