Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 11:06

США блокуватимуть росіян до звільнення моряків - Порошенко

США блокуватимуть росіян до звільнення моряків - Порошенко
Порошенко в Мюнхені спілкувався з Пенсом. Фото: YouTube

Керівництво Сполучених Штатів Америки відмовляється зустрічатися з представниками Росії до звільнення українських військовополонених моряків.

Про це повідомив президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками громадськості та діячами культури – ініціаторами звернення щодо сприяння у звільненні українських моряків.

"Кілька днів тому в Мюнхені під час проведення безпекової конференції була зустріч із віце-президентом США Майком Пенсом, який наголосив, що керівництво Сполучених Штатів Америки через акт агресії у Керченській протоці скасувала всі зустрічі з росіянами. І поки не відпустять, зустрічей не буде", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада ЄС підтримала "азовський пакет" санкцій проти РФ

25 листопада минулого року російські силовики атакували 3 українські катери в Азовському морі та застосували зброю. 6 українських військових отримали поранення. Після атаки спецназ ФСБ захопив українські катери "Бердянськ", "Нікополь" та "Яни Капу" разом із особовим складом. 24 моряків перевезли до Росії.

Зараз ви читаєте новину «США блокуватимуть росіян до звільнення моряків - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути