Ексклюзиви
середа, 26 червня 2019 15:51

Справа Труханова: судовий процес перервало замінування

Справа Труханова: судовий процес перервало замінування
Суд у справі Труханова перервало замінування. Фото: УНІАН

У Малиновському районному суді Одеси, де відбувалося засідання у справі щодо розкрадання коштів місцевого бюджету одеським міським головою Геннадієм Трухановим і його спільниками, отримали повідомлення про замінування.

Головуючий суддя попросив правоохоронців спочатку перевірити частину будівлі, у якій проводять засідання, - повідомляє Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покарання за незаконне збагачення: у Зеленського розписали нововведення

Меру Одеси Геннадієві Труханову загрожує 12 років ув'язнення. Такий термін просять прокурори САП у Малиновському районному суді у справі заводу "Краян". Для спільників очільника Одеси вимагають від 7 до 11 років.

Будівлю заводу "Краян" пропонують повернути власникові, а 92 млн грн конфіскувати на користь Одеської міськради, написав керівник ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін у Twitter.

Для заступника Труханова Павла Вугельмана прокурори просять 10 років в'язниці.

Сторона обвинувачення попросила по 10 років директорові департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексієві Спектру, його заступникові Володимирові Родіонову та директору ТОВ "Девелопмент Еліт" - компанія, що продала міськраді "Краян", Петрові Загордієнку.

Оцінщиці "Краяну" Галині Богдановій прокурори САП просять 7 років ув'язнення із конфіскацією майна та забороною перебувати на певних посадах.

Зараз ви читаєте новину «Справа Труханова: судовий процес перервало замінування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути