Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2019 10:29

Справа "Роттердам+" може не дійти до суду - Москаль

Справа "Роттердам+" може не дійти до суду - Москаль
Екс-голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль вважає, що справа "Роттердам +" не має абсолютно ніяких перспектив. Фото: 5 канал

Справа щодо "Роттердам+" не має судової перспективи і розсиплеться, якщо колись дійде до суду.

Про це заявив екс-голова Закарпатської облдержадміністрації та колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль в коментарі журналісту.

"Воно в любому суді розсиплеться, якщо воно колись дійде до суду. Я не бачу перспектив абсолютно ніяких", - заявив Москаль.

Він також не виключив виникнення в країні вугільного дефіциту, що може призвести до кризи в енергетиці, через нинішній тиск правоохоронців на енергопідприємства.

Нагадаємо, раніше заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький заявив, що справа НАБУ щодо "Роттердам+" не має судової перспективи, адже суди раніше вже визнали формулу законною, а імпортний паритет, на якій вона заснована, є міжнародною практикою.

Екс-міністр палива та енергетики Іван Плачков вважає, що справа НАБУ щодо "Роттердам+" може привести до повернення кризової ситуації в енергетиці трирічної давності, оскільки вже зараз запаси палива на складах значно менше необхідних обсягів.

Зараз ви читаєте новину «Справа "Роттердам+" може не дійти до суду - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути