Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2007 17:00

Спікером може стати "регіонал"

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Ярослав Сухий повідомив, що фракція Партії регіонів готова прийти на засідання Верховної Ради Україні у вівторок, 27 листопада, якщо у цей день оголосять про створення парламентської коаліції.

Про це сказано в коментарі Сухого, поширеному прес-службою Партії регіонів.

"Зараз починається штучний пошук - кому штани заважають танцювати, кому туфлі тиснуть, ще щось. Ми тут при чому?! Хай вони формують свою демократичну коаліцію. Ми обов`язково прийдемо – послухати, подивитися, поаплодувати, порадіти, що в Україні нарешті з`явилася політична стабільність і політично відповідальна влада", - сказав Сухий .

За словами народного депутата, якщо "помаранчеві" не можуть висунути кандидатуру спікера, то це може зробити Партія регіонів. "Ми зробимо так, як зробили в 2006 році – ми збираємо рахункову комісію і голосуємо за голову Верховної Ради і його заступників", - заявив Сухий. Він додав, що всі 175 народних депутатів, що пройшли до парламенту від Партії регіонів, "мають достатній рівень, щоб обійняти цю посаду", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Спікером може стати "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути