Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 11:20

Спікера і прем"єра затвердять після погодження з Ющенком

Рішення по кандидатурах від коаліції у складі Блоку Юлії Тимошенко і блоку "Наша Україна - Народна самооборона" на пости спікера парламенту і прем"єр-міністра буде прийнято на наступному засіданні двох фракцій.

Дата проведення засідання ще не визначена.

На спільному засіданні фракцій БЮТ і НУ-НС в четвер лідер фракції НУ-НС Вячеслав Кириленко спочатку запропонував проголосувати за кандидатуру спікера від НУ-НС Арсенія Яценюка і за кандидатуру прем"єр-міністра від БЮТ - Юлію Тимошенко.

В той же час Тимошенко запропонувала спочатку обговорити, затвердити і погодити кандидатуру Яценюка у фракції НУ-НС з президентом Віктором Ющенком і лише після цього БЮТ готовий одноголосно підтримати цю кандидатуру, як це записано в угоді.

"Оскільки зараз немає грунтовного обговорення по кандидатурі (Яценюка), я думаю, що і по кандидатурі прем"єра не потрібно зараз голосувати. Давайте ще раз зберемося на окремому засіданні і тоді обговоримо ці питання. Тоді у нас буде все зважено, аргументовано, щоб не виникло ніяких перепон", - сказала Тимошенко.

"Я пропоную, щоб ми рухалися паралельно: коли НУ-НС обговорить і висуне кандидатуру спікера, яка буде узгоджена і з президентом, і з фракцією... ми, як це написано в нашій угоді, одноголосно підтримаємо цю кандидатуру...", - додала вона, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Спікера і прем"єра затвердять після погодження з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути