понеділок, 14 квітня 2014 22:40

Сотні озброєних людей оточили Верховну Раду - Тимошенко

Сотні озброєних людей оточили Верховну Раду - Тимошенко
Юлія Тимошенко Фото: joinfo.ua

Сотні озброєних людей наразі оточують Верховну Раду України. Про це в ефірі програми "Свобода слова" повідомила кандидат у президенти України Юлія Тимошенко.

"Мені щойно повідомили, що сотні озброєних людей оточують зараз Верховну Раду. І підтягуються додаткові сили із підворотень навколо Верховної Ради. Хочу звернутися, по–перше, до усіх депутатів – терміново під'їхати до Верховної Ради. А, по-друге, людей, які здатні сьогодні протидіяти військовій агресії, також під'їхати до парламенту", - повідомила Тимошенко.

За її словами, "зараз починається фактично той самий сценарій, який ведеться у Донецьку".

"На жаль, це відбувається вже по відношенню до Верховної Ради. Це ті люди, які буквально декілька годин тому на Майдані закликали штурмувати і валити владу. Для того, щоб країна залишилася без армії, яку вони здали разом із Партією регіонів на металобрухт за останні чотири роки. Вони зараз намагаються захопити Україну, в якій не буде нікого і нічого захищати. Ми зараз будемо практично проводити мобілізацію і створювати загальнонаціональний рух опору. Бо СБУ та армію довели до стану повної ліквідації", - повідомила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Сотні озброєних людей оточили Верховну Раду - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути