Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 15:02

Соратники Януковича зламали стільці і систему "Рада" у Житомирі (ФОТО)

Сесію Житомирської обласної ради перенесено через втручання в її діяльність народних депутатів України від Партії регіонів.

Таке рішення прийнято 54-ма депутатами з 96-ти, що складають облраду.

Голосування довелось проводити бюлетенями через псування електронної системи підрахунку голосів. "Народний депутат Журавко висмикнув кабелі і не дозволяв знову увімкнути систему", - пояснив один з депутатів обласної ради.

Також під час сутичок довкола заблокованої трибуни було зламано кілька стільців.

На чергову сесію облради прибули депутати ВР Святослав Піскун, Інна Богословська, Владислав Лук"янов та Олексій Журавко, а також екс-голова облради Ірина Синявська. При цьому депутати Журавко та Лук"янов захопили трибуну, вимагаючи виступу Синявської.

Ще 1 лютого обласна рада позбавила повноважень низку депутатів від НУНС, що перейшли з цієї фракції, та змінила екс-представника НУНС Ірину Синявську на посаді голови облради. Новим головою був обраний БЮТівець Віталій Француз.

На сьогоднішній прес-конференції Француз заявив, що дії регіоналів викликані бажанням повернути можливості для перерозподілу майна області. "Зокрема, ідеться про комунальне майно, магазини в центрі міста", - сказав голова облради.

Як повідомив прес-секретар житомирської організації БЮТ Володимир Титов, напередодні вночі Французу по телефону погрожували невідомі, пише 4post.
Зараз ви читаєте новину «Соратники Януковича зламали стільці і систему "Рада" у Житомирі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути