Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 14:33

Мочить всіх, хто підвернеться: соратник Березовського розповів про психічні розлади Путіна

Мочить всіх, хто підвернеться: соратник Березовського розповів про психічні розлади Путіна
Олександр Гольдфарм назвав кілька теорій стосовно смерті Глушкова. Фото: static.ukrinform.com

Олександр Гольдфарб, найближчий поплічник покійного російського бізнесмена Бориса Березовського, стверджує, що президент РФ Володимир Путін має психічні захворювання.

"Путін збожеволів і мочить всіх, хто підвернеться, і пояснити це раціонально неможливо. Уже офіційно заявлено, що Березовського задушили, що це було вбивство. Хто вбивця, питання відкрите. Напрошується підозра, що за його вбивством стоїть Москва. Теорій кілька", - розповів Гольдфарб в інтерв'ю "МБХ-Медіа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розірвала програму економічного співробітництва з РФ

Бізнесмен наводить кілька версій смерті колишнього першого заступника гендиректора компанії "Аерофлот" Миколи Глушкова і підозрює, що це може бути щось на зразок піар-кампанії.

"Щоб переконати самого себе і показати народу і світу, що він, Путін, найкрутіший і нічого не боїться і може дістати будь-яку людину, яка втече з Росії, в будь-якому місці земної кулі."

"Третя версія полягає в тому, що всі ці події розраховані на міжнародний і на внутрішній ефект. Усередині Росії це піднімає Путіна в очах народу і в його власних очах. А в світі - ми ж бачимо приклади: північнокорейський лідер всіх епатує, ракети запускає, а Путін труїть усіх", - говорить соратник Березовського.

Остання версія на думку Гольдфарба:

"Путіну є що приховувати, і про втручанню в американські вибори, припустимо, і про своє особисте багатство, адже хтось знає, де його гроші лежать і має докази", - обґрунтував свої припущення.

Інформація про смерть Глушкова з'явилась 13 березня. Друзі російського бізнесмена заявили, що вважають обставини смерті підозрілими. Тіло олігарха знайшла дочка в квартирі в Нью-Мальдені. На шиї виявили сліди від удушення. У поліції розповіли, що Глушкова задушили собачим повідцем.

Зараз ви читаєте новину «Мочить всіх, хто підвернеться: соратник Березовського розповів про психічні розлади Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути