вівторок, 30 жовтня 2007 10:00

Соратник Януковича знайомиться з дівчатами через Інтернет (ФОТО)

 
На одному з сайтів знайомств розміщено фото Сергія Льовочкіна, пише VIP-ua. Приваблива молода людина розмістила оголошення про намір познайомитися і приємно провести час із дівчиною. Оголошення супроводжувалося фотографією Льовочкіна.

Проте вказані в оголошенні анкетні дані не відповідають офіційній біографії людини Януковича. Хто і з якою метою компрометує Льовочкина - невідомо.

Сергій Льовочкін - представник ПР, керівник Секретаріату прем"єр-міністра. Пройшов шлях від замголови правління банку ("Банкірський дім", "Укрспецімпексбанк") до референта голови держави. Не останню роль у такому кар"єрному зростанні зіграв Володимир Литвин, який, як говорять, і привів у 1999 р. Льовочкіна до Кучми.

Льовочкін був членом наглядових рад НБУ і "Ощадбанка", очолював  набраду "Укртелекому". У 2006 р. брав активну участь у виборчій кампанії Народного блоку Литвина, але 13-й номер списку не приніс йому успіху.

Із вересня 2006 р. таланти Льовочкіна знадобилися Януковичу і він став керівником апарату прем"єра. Сергій Льовочкін — хрещений батько дочки Едуарда Прутника.

 

За матеріалами: VIP-ua, "Комсомольская правда", "Фокус"

Зараз ви читаєте новину «Соратник Януковича знайомиться з дівчатами через Інтернет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути