Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 10:31

Сьогодні Тимошенко розкаже Ющенку, про що вона говорила з Міллером

Про підсумки газових переговорів у Москві сьогодні звітуватиме прем"єр президенту. Віктор Ющенко зазначив, що хотів би також отримати звіт про антиінфляційну діяльність уряду і Нацбанку.

Минулого тижня глава уряду повернулася з Москви, де домовлялася про погашення газового боргу. Також підсумком розмови з чільником "Газпрому" Олексієм Міллером стала обіцянка України упродовж кількох днів погасити заборговані понад мільярд доларів. Доведеться розрахуватися і за неврахований залишок, що сягає 4рьох мільярдів кубів газу, із торішнього балансу. Юлія Тимошенко пообіцяла, що уже в першому кварталі цього року позбудеться одного газового посередника - УкрГазЕнерго. І запевнила - на ціну палива це не вплине.

На зустріч з президентом також запрошений спікер Арсеній Яценюк. З ним глава держави обговорить проблеми діяльності Верховної Ради, яку заблокувала опозиція, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Тимошенко розкаже Ющенку, про що вона говорила з Міллером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути