четвер, 25 вересня 2008 11:15

Сьогодні НУНС перевірить БЮТ на щирість

Щирість намірів БЮТ створювати коаліцію буде продемонстрована вже сьогодні в процесі формування порядку денного роботи парламенту.

Про це заявила народний депутат від фракції НУНС Ксенія Ляпіна.

Ляпіна підкреслила, що вже сьогодні буде видно, наскільки серйозно налаштовані представники БЮТ на створення коаліції у форматі трьох - БЮТ, Блоку Литвина і НУНС. За її словами, зараз проходить погоджувальних рада керівників фракцій, на якій буде сформований порядок денний роботи парламенту.

Донині позиції НУНС при формуванні порядку денного не враховувалися, цей процес проводився виключно представниками БЮТ і Партією регіонів, - сказала вона.

Крім того, щирість намірів БЮТ можна буде перевірити в ході сьогоднішнього голосування. "Поки що це крок назустріч створенню коаліції, але наскільки він щирий, ми переконаємося вже сьогодні на практиці", - підкреслила Ляпіна.

Нагадаємо, Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко закликала Блок Литвина, БЮТ і НУНС створити нову коаліцію. Про це вона заявила, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів України, у відповідь на звинувачення щодо політики подвійних стандартів в парламенті.

У свою чергу народний депутат України, представник НУНС Роман Зварич заявив, що фракція НУНС отримала відповідь від фракції БЮТ на оприлюднені раніше принципи створення коаліції, проте ця відповідь не гарантує створення демократичної більшості, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні НУНС перевірить БЮТ на щирість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути