Ексклюзиви
пʼятниця, 30 січня 2009 10:35

Сьогодні коаліція поповнить Кабмін

Рада коаліції має намір обговорити кандидатури депутатів Верховної Ради на посади в Кабінет міністрів 30 січня. Про це в ефірі телекомпанії "5 канал" сказав заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Портнов.

"Завтра вранці (30 січня) буде Рада коаліції. На ній також обговорюватимуться деякі питання і будуть ухвалені певні рішення (щодо кандидатур у Кабмін) і вони будуть запропоновані (на розгляд Ради) на початку сесійного тижня", - сказав він.

При цьому він відзначив, що на Раді коаліції представники від фракцій запропонують свої кандидатури в уряд і Рада коаліції ухвалить загальне рішення щодо них.

Окрім цього, Портнов підкреслив, що його фракція готова обговорювати будь-які кандидатури на посади в уряд, незалежно від фракційної приналежності кандидатів.

За його словами, головною умовою для затвердження Радою коаліції кандидатур в уряд буде професіоналізм кандидатів.

Він ще раз відзначив, що як тільки в коаліції наберуться необхідні 226 голосів депутатів, готових підтримати кандидатів, то питання про зміну складу Кабміну буде внесено на розгляд парламенту.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко прогнозує зміни у складі Кабінету Міністра на початку 4-ої сесії Ради в лютому, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні коаліція поповнить Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути