четвер, 31 липня 2008 09:58

Сьогодні депутати зберуться на позачергову сесію Верховної Ради

Сьогодні, 31 липня, відбудеться позачергова сесія українського парламенту, що повинна розглянути питання подолання наслідків стихійного лиха в Західній Україні.

У ході позачергової сесії передбачається розглянути проект закону про затвердження указу Президента України Віктора Ющенка від 28 липня 2008 року Про оголошення окремих територій Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської й Чернівецької областей зонами надзвичайної екологічної ситуації й президентський проект закону про внесення змін до закону Про державний бюджет України на 2008 рік і про внесення змін у деякі законодавчі акти України.

Крім того, керівництво також внесло у Верховну Раду проект змін до держбюджету, у якому враховане виділення коштів на ліквідацію наслідків повеней.

Як повідомлялося, учора МЗС звернулося до міжнародних організацій і керівництв іноземних держав із проханням про надання гуманітарної й технічної допомоги у зв"язку з ліквідацією наслідків стихійного лиха на заході України. Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні депутати зберуться на позачергову сесію Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути