понеділок, 22 жовтня 2007 16:30

Соцпартія: БЮТ погрожує представнику СПУ у Вищому адмінсуді

Представник Соціалістичної партії у Вищому адміністративному суді Валерій Кочетов заявляє, що на його адресу надходили погрози з боку представників блоку Юлії Тимошенко.

Про це повідомила прес-служба СПУ.

"Мені особисто на мобільний телефон подзвонила людина, що назвалася Андрієм Портновим (депутат Верховної Ради від БЮТ) і сказала, що якщо я вийду із судового процесу, то зі мною не трапиться серцевий напад і моя машина не постраждає", - говорить Кочетов.

З його слів, ця розмова записана на плівку й може бути доказом того, що політичні опоненти СПУ намагаються припинити судовий процес про фальсифікацію підсумків виборів.

При цьому Кочетов заявляє про свою готовність продовжувати участь у засіданнях Вищого адмінсуду за позовом Соцпартії, а в разі ухвалення рішення не на користь СПУ - звернутися у Верховний Суд і в Європейський суд із прав людини.

Соціалістична партія сумнівається в тому, що Вищий адмінсуд задовольнить її позов про визнання протиправними дій Центральної виборчої комісії зі встановлення результатів виборів Верховної Ради.

21 жовтня Вищий адмінсуд розпочав розгляд законності дій ЦВК зі встановлення результатів виборів Ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія: БЮТ погрожує представнику СПУ у Вищому адмінсуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути