Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 10:47

Соціалісти: Ющенко відповість за те, що зробив з країною

Депутат Верховної Ради 5-го скликання Ярослав Мендусь (фракція Соціалістичної партії) допускає проведення позачергових парламентських і президентських виборів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби СПУ.

"Позачергові парламентські вибори більш ніж реальні, як і позачергові вибори Президента", - цитує його слова прес-служба.

На думку Мендуся, політика, яку проводить Президент Віктор Ющенко останнім часом, стане предметом гострих дискусій у суспільстві.

"І одержання голосів за його відставку - це лише справа часу. Дуже швидко кількість депутатів, незадоволених позицією Президента, виявиться достатньою для того, щоб ця людина несла політичну і юридичну відповідальність за те, що він зробив із країною", - вважає він.

Мендусь припускає, що серед парламентаріїв незабаром виникне дискусія відносно нібито наказу Ющенка ввести війська в Київ, відданого 24 травня.

За попередніми результатами виборів Верховної Ради Соціалістична партія одержала тільки 2,86% голосів виборців і в такий спосіб уперше за роки незалежності не потрапила в парламент.

Соціалісти неодноразово виступали з ініціативою почати процедуру імпічменту Президентові Вікторові Ющенку, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Соціалісти: Ющенко відповість за те, що зробив з країною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути