Ексклюзиви
субота, 22 березня 2008 16:29

Соціалісти стверджують, що кримінальної справи немає

Соцпартія стверджує, що заяви про порушення кримінальної справи проти глави Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко не відповідають дійсності.

"Періодично розповсюджувана членом БЮТ паном Писаренком інформація про швидку "посадку" глави ФДМ - це елемент сценарію по незаконному зміщенню соціалістки Семенюк-Самсоненко з посади, що надзвичайно цікава бізнес-колам блоку Тимошенко", - йдеться в заяві прес-служби СПУ.

Партія також не виключає, що Генпрокуратуру можуть використовувати в якості "карального інструменту" для впливу на Семенюк.

У заяві відзначається, що Юлія Тимошенко послідовно захоплює структури, що мають відношення до організації і фінансування виборчого процесу.

"Саме тому в сфері інтересів БЮТ виявився Фонд держмайна: адже розподіл національної власності Юлія Тимошенко має намір використовувати як аванс за підтримку на президентських виборах", - вважають у СПУ.

"Прізвища тих, хто хоче по дешевці скупити національне надбання, відомі: це все ті ж григоришини, коломойські, губські. Усі вони відкрито підтримують рейдерську політику БЮТ і її лідера", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, народний депутат фракції БЮТ Валерій Писаренко заявив, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо посадових осіб ФДМ у зв"язку з незаконною приватизацією частини виробничо-складських приміщень заводу "Арсенал", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Соціалісти стверджують, що кримінальної справи немає ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути