Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 09:18

Соціалісти: Луценко злякався дебатів з Цушко

Соціалістична партія вважає, що лідер блоку Наша Україна-Пародна Самооборона Юрій Луценко не може дебатувати з другим номером СПУ Василем Цушко не через брак часу, а тому що він злякався.

Про це повідомляє прес-служба Соцпартії у відповідь НУНС про відмову Луценко дебатувати з Цушко.

"Залишається тільки жалкувати, що Луценко може нескінченно розповідати про свої нібито добрі наміри і наполеонівські плани, проте завжди знаходить непереконливий привід, щоб уникнути відкритої дискусії і відповіді на гострі питання журналістів і опонентів про свої минулі заслуги", - відзначають в СПУ.

У відповідь на пропозицію Цушко, як альтернативу, подебатуровати з представником блоку НУНС Генадієм Москалем, Соцпартія заявляє, що "запропонована заміна, спілкуватися з якою не почне ніякий політик, що поважає себе, неадекватна".

Нагадаємо, Цушко запропонував Луценко взяти участь в теледебатах, на що прес-служба НУ-НС заявила про відсутність у лідера блоку часу.

10 вересня Геннадій Москаль запросив Василя Цушко на теледебати.

Крім того, 9 вересня Луценко заявив, що планує наступного дня провести теледебати з одним з лідерів Партії регіонів Раїсою Богатирьовою. Партія регіонів, у свою чергу, дану інформацію спростувала.

За матеріалами proua

Зараз ви читаєте новину «Соціалісти: Луценко злякався дебатів з Цушко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути