Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 14:15

"Слуги" присвятять Дубінському спеціальний мобільник додаток

"Слуги" присвятять Дубінському спеціальний мобільник додаток
Дубінський із Деркачем у Верховній Раді. Посольство США назвало Деркача російським агентом. Фото: Ян Доброносов, Facebook.com/yan.dobronosov

Фракція "Слуга народу" використає спеціальний мобільний застосунок для анонімного голосування щодо можливості виключення народного депутата Олександра Дубінського, який раніше потрапив під американські санкції. Про це заявив перший заступник голови фракції і голова партії Олександр Корнієнко.

"Ми давно планували встановити наш фракційний застосунок, який давно готовий, давно зарелізений. І ось Давид Арахамія (голова фракції СН. - Gazeta.ua) запропонував це опитування робити в застосунку.

Він є й у відкритому доступі, ви можете навіть його завантажити собі в AppStore, але там обмежений функціонал. Повний функціонал для депутатів за реєстрацією за номерами телефонів", — цитує Корнієнка НВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський попросив Дубінського вийти з фракції - той відмовився

Застосунок передбачає можливість проведення анонімних голосувань — їхні результати будуть тільки у керівництва фракції.

Під час голосування щодо Дубінського будуть винесені 3 варіанти вирішення ситуації.

"1-й варіант — звертатися з підтримкою Дубінського до міжнародних установ (я не знаю, до яких, — не впевнений, що ми правильно цей список розуміємо). 2-й — призупинення членства у фракції на час розслідування. І 3-й — ініціація звернення до голови Верховної Ради від фракції з проханням звільнити Олександра з посади заступника голови Комітету фінансів і податкової політики", - розповів Корнієнко.

11 січня США запровадили індивідуальні обмеження, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Американський відеохостинг YouTube заблокував канал "слуги".

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" присвятять Дубінському спеціальний мобільник додаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути