четвер, 23 січня 2020 15:46

"Слуги народу" все вирішили: експерт розповів про конкурс на керівника ДАБІ

Управляти Державною архітектурно-будівельною інспекцією України на конкурсі вибрали чиновницю, яка є фігурантом низки скандалів про розкрадання державного майна. Голос за неї під час конкурсу, зокрема, віддала відсторонена розпорядженням глави уряду член комісії.

Про це написав експерт в галузі містобудування, член Української академії архітектури Віктор Глеба у Facebook, повідомляє Апостроф.

На його думку, конкурсом повинні зацікавитися правоохоронні органи, як і діяльністю в будівельній галузі представників президентської партії "Слуга народу".

"Слуги народу" вже вирішили, хто буде переможницею конкурсу ДАБІ. Прем'єр-міністр всіх "прокатав" розпорядженням про усунення учасниці конкурсної комісії Козловської, але вона голосувала за свою керівницю по партії. Її ставлять керувати Державною архітектурно-будівельною інспекцією України. Псевдоконкурс на першого заступника ДАБІ проведено у незаконний спосіб, але НАБУ, Генпрокуратура, ДБР і НАЗК мовчать", - пише експерт.

Віктор Глеба закликав уряд розглянути пропозиції групи експертів у сфері містобудування, провести аудит інспекції та розслідування щодо діяльності чинних топчиновників і лобістів відомих забудовників у галузі.

"Команда Володимира Зеленського пише свої відео на тлі тотального розкрадання державного майна і землі, а тих, хто розкрадає, ставлять керувати галузями, в яких вони зовсім не тямлять за відсутності освіти, досвіду, практичних навичок управління. Видавництво "Веселка" у вигляді Держархбудінспекції друкує дозволи і декларації на будівництво і саме себе перевіряє 7 років, але ніхто не хоче навіть прочитати, що писала група експертів з реформування галузі містобудування на 40 сторінках, - усім потрібні гроші, а не механізми. Кабмін так і не розглянув наших пропозицій", - додав він.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" все вирішили: експерт розповів про конкурс на керівника ДАБІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути