четвер, 01 квітня 2021 15:56

"Слугам" дали заготовки на телевізор про досягнення Зеленського

"Слугам" дали заготовки на телевізор про досягнення Зеленського
Тези для телеефірів "Слугам народу" готували у інформаційному та аналітичному відділах фракції. Фото: Reuters

Нардепам від "Слуги народу" пояснили, як перераховувати досягнення президента Володимира Зеленського на телеефірах. Оприлюднили документ з тезами від аналітичного та інформаційного відділів фракції.

Повідомляє "Бабель".

Зменшення кількості олігархів в Україні називають досягненням Зеленського. Як приклад наводять нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука. Вказують, що за Зеленського він "перестав бути олігархом".

"Хто такий олігарх? Це той, хто має значний політичний, фінансовий і медійний ресурс, може привласнювати держмайно і використовувати активи в боротьбі за владу. Все це Медведчук отримав у період 2014-2019 років. Тепер такого олігарха, як Медведчук, більше немає", – радять говорити автори.

"Здатність держави забезпечувати життя людей у надзвичайних умовах була відновлена за Зеленського". Нардепам у цьому контексті потрібно підкреслювати, що ми проходимо коронакризу без обвалу національної валюти.

"Немає проблем із банками, і навіть перевиконується держбюджет – торік плюс 54 мільярдів гривень до плану", – йдеться в документі.

Творці тез говорять, що Зеленський став "першим президентом, який не намагається набрати якомога більше кредитів у Міжнародному валютному фонді". Зростання зарплат теж називають досягненням нинішнього голови держави. Розмір середньої заробітної плати в доларовому еквіваленті вже "перевищив показник 2013-го": у січні 2021 року становив $441,7 проти $408,6 2013-го.

У документі пояснюють, як відповідати на питання, чому Зеленський не завершив війну на Донбасі.

"До чого ми завжди повертаємося в переговорах? До того, як були визначені в Мінських домовленостях політичні зобов'язання України. Це ж було абсолютно вигідно для Росії. Питання безпеки й політичні пункти в Мінську перемішані так, що буквальне їхнє виконання може гарантувати задоволення всіх інтересів Кремля і суттєве обмеження суверенітету України. Ми наполягаємо на тому, що спочатку потрібно встановити повну безпеку, провести деокупацію, взяти під контроль кордон, а потім уже займатися політикою", – написали автори.

Завершують тези тим, що президент є лідером електоральних симпатій і жоден із політичних опонентів не може з ним конкурувати.

Зеленський очолює рейтинг довіри до політиків серед українців, за останніми даними соцгрупи "Рейтинг". Йому довіряють 46% опитаних.

Найбільше українці не довіряють Авакову.

Зараз ви читаєте новину «"Слугам" дали заготовки на телевізор про досягнення Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути