Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2021 10:50

"Слуга" розкритикував Зеленського й вийшов із президентської фракції

"Слуга" розкритикував Зеленського й вийшов із президентської фракції
Роман Соха обирався по округу в Запоріжжі.

Народний депутат Роман Соха заявив про вихід із фракції "Слуга народу". Про це оголосив на засіданні Верховної Ради у вівторок, повідомляє Gazeta.ua.

Нардеп розкритикував президента Володимира Зеленського.

"Володимир Олександрович декларував те, на що ми чекали всі роки незалежності - кінець кланово-олігархічної системи, викорінення кумівства й політичної корупції, завершення епохи бідності й соціальної несправедливості.

Пане президенте, ви обіцяли, що в наших рядах будуть нові обличчя, які не є дотичними до схем і не грабували країну. Сьогодні я бачу призначення пана Шурми (Ростислава Шурму призначили заступником керівника ОП 23 листопада. - Gazeta.ua) заступником Офіса президента. Це колишній функціонер проросійського "Опозиційного блоку", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада почала роботу з матюків за трибуною

Він заявив, що йому "також соромно за призначення міліціонера Януковича Олега Татарова, лобіста Харківських угод Руслана Демченка".

"Цих людей не має бути на державних посадах", - сказав депутат.

Заяву на вихід він передав спікеру Руслану Стефанчуку.

Зараз фракція "Слуга народу" нараховує 243 депутати.

"Шурма у 2019 році заважав нам проводити і президентські, і парламентські вибори. І ця людина призначена в Офіс президента. У нас йде війна. Це червоні лінії", - також заявив Соха у кулуарах.

Романа Соху обрали до Верховної Ради на позачергових виборах 2019 року. Балотувався від партії "Слуга народу" в округу в Запоріжжі. Працює в комітеті з питань цифрової трансформації.

8 листопада ексспікер Дмитро Разумков опублікував список депутатів, які увійшли до міжфракційного об'єднання "Розумна політика". Серед них є і Соха.

Депутат виступав проти створення "консультативної ради" в Тристоронній контактній групі за участю представників окупованих територій.

Також підписувався під постановою про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" розкритикував Зеленського й вийшов із президентської фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути