Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 16:55

"Слуга народу" розслідуватиме дії Медяника, який "рішає питання з ГПУ"

"Слуга народу" розслідуватиме дії Медяника, який "рішає питання з ГПУ"
Медяник у переписці обіцяв абоненту "Саша Яровий" поговорити з Трепаком "щодо цукру". Фото: Страна.ua

"Слуга народу" розслідуватиме дії нардепа В'ячеслава Медяника, який на робочому місці вів переписку про те, як вирішити питання з прокурорами.

Про це сказав керівник партії Дмитро Разумков на брифінгу між засіданнями парламенту.

"Буде розслідування цього питання. За результатами того, що виявлять, партія та фракція дасть свою позицію. Такі речі треба доводити до кінця. У мене такої бесіди [з Медяником] не було. Упевнений, вона проводитиметься всередині фракції", - сказав Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп від "Слуги народу" потрапив у скандал із рекламою ворожки

На питання про покарання він відповів: "Для початку має бути внутрішнє розслідування. Виходячи з результатів цього розслідування чи спілкування - бо ми ж не досудовий орган - треба розуміти, яке рішення ухвалювати. Якщо ви говорите про те, щоб забирати мандат, у Верховної Ради нема такої можливості. Треба ухвалювати закони, щоб правоохоронним органам і громадськості було легше контролювати роботу народних депутатів, якщо вони йдуть сюди не на державу працювати, а займатися іншими речами".

Напередодні ЗМІ опублікували листування "слуги народу" В'ячеслава Медяника щодо того, як "вирішити" питання з прокуратурою. Медяник у переписці обіцяв абоненту "Саша Яровий" поговорити з Трепаком "щодо цукру". Сам нардеп заявив, що не має "жодного відношення до цукру і океану".

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" розслідуватиме дії Медяника, який "рішає питання з ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути