Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 08:36

Скоро повернеться: у міській раді спростували чутки про Кернеса

Скоро повернеться: у міській раді спростували чутки про Кернеса
Харківський міський голова Геннадій Кернес інфікований коронавірусом та перебуває на лікуванні у німецькій клініці "Шаріте". Фото: facebook.com/gennadykernes

Харківський міський голова Геннадій Кернес інфікований коронавірусом та перебуває на лікуванні у німецькій клініці "Шаріте".

У лікарів немає побоювань за його життя, тож невдовзі він повернеться до Харкова та на роботу. Таку заяву опублікували на сайті міської ради, аби спростувати плітки.

"Політичні опоненти міського голови продовжують поширювати фейки. Останнім з них стала інформація про те, що, мовляв, у команді Геннадія Кернеса впевнені у тому, що його спеціально заразили коронавірусом. А причетні до цього зараження голова Харківської обласної державної адміністрації та міністр внутрішніх справ України. Харківська міська рада офіційно заявляє: таку версію подій у команді Геннадія Кернеса не розглядають", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки Кернес заплатив за переліт і лікування в Німеччині

У заяві додали, що Кернес від початку пандемії Covid-19 графік роботи не змінював, проводив численні зустрічі та наради, спілкувався тисячами містян на вулицях Харкова. Тож "не дивно, що за такої колосальної кількості контактів він міг заразитися коронавірусом".

Щодо стану здоров'я Геннадія Кернеса: він не перебуває у комі, а в лікарів немає побоювань за його життя.

Минулого понеділка, 14 вересня, з'явилася інформація про те, що у Геннадія Кернеса підтверджено Covid-19 і мер перебуває у важкому стані, госпіталізований до 17-ї лікарні. Пізніше його літаком доставили до німецької клініки "Шаріте", де проходить лікування отруєний російський опозиціонер Олексій Навальний.

Зараз ви читаєте новину «Скоро повернеться: у міській раді спростували чутки про Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути