Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2015 16:16

Шкіряк звільнив 4 керівників ДСНС

Шкіряк звільнив 4 керівників ДСНС
Фото: 112.ua

Виконувач обов'язків голови ДСНС Держслужби з надзвичайних ситуацій України Зорян Шкіряк звільнив чотирьох чиновників з керівництва служби та хоче реорганізувати один відділ. Про це він повідомив соцмережі facebook.

За словами Шкіряка, звільнено керівника Департаменту державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Руслана Буханця. Крім того, звільнено керівника Департаменту персоналу ДСНС Оксану Трофімчук та її першого заступника, а також керівника Управління взаємодії зі засобами масової інформації та комунікацій з громадськістю Наталію Бистру.

Шкіряк повідомив, що звільнення відбулися за згодою сторін та за погодженням з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.

"Це перші кадрові рішення в Центральному Апараті ДСНС. Також буде реорганізовано і призначено нове керівництво у відділі власної безпеки та протидії корупції ДСНС. Найближчим часом відбудуться й інші кадрові зміни, як в Центральному Апараті так і в територіальних структурах ДСНС. Працюємо", – написав Шкіряк.

Нагадаємо, Зоряна Шкіряка призначили тимчасовим виконувачем обов'язків начальника ДСНС минулого тижня. Раніше цю посаду обіймав Сергій Бочковський. Його заарештували за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем в ДСНС.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк звільнив 4 керівників ДСНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути