четвер, 03 липня 2008 10:44

Скільки коштує лопата Ющенка

Як повідомили джерела в Секретаріаті президента, 27 червня перед висадкою калини на Банковій трапилося курйозне ЧП - пропали три штикові лопати, які купувалися спеціально для висадки того дня саджанців Віктором Ющенком і іншими високими чинами.

Цю ж інформацію неофіційно підтвердили в одному з господарських відділів СП, правда, попросили не називати ім"я. Лопати, за словами джерела, перед висадкою кудись просто зникли.

Причому, як вдалося з"ясувати, вони непрості, а аж по 252 гривні за штуку! Таку ціну офіційно підтвердив начальник управління адміністративними будівлями Євген Опімах. Правда, факт крадіжки лопат він спростував.

Що стосується ціни, то, наприклад, в будівельних магазинах Києва звичайна штикова з "держаком" коштує в межах 30 гривень.

"Найдешевша - 25,5 гривень, найдорожча, - 152 гривні. Ті, що дорожче двохсот гривень, зроблені з особливого сплаву алюмінію. Хоча, як фахівець скажу, що великої різниці між звичайною і дорогою немає. Хіба що у останньої трохи більше термін експлуатації і зовні вона трохи красивіша", - розповів продавець-консультант одного з магазинів.

За матеріалами: "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує лопата Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути