Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 11:21

Шкіль розповів анекдот про Партію регіонів і БЮТ

Кандидат у депутати Верховної Ради від блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль критикує намір Партії регіонів відмовитися від депутатства у разі, якщо партія не братиме участі в коаліції.

Про це Шкіль сказав в інтерв"ю газеті "Столичні новини".

Він нагадує, що раніше кандидати від ПР Нестор Шуфрич й Інна Богословська заявили, що складуть депутатські мандати у разі, якщо опиняться не при владі.

"Ця заява в мене викликає побоювання, тому що це ознаки нетерпимості", - говорить Шкіль.

При цьому він спростовує, що ПР у такому випадку діятиме за тим сценарієм, який раніше використав сам БЮТ, депутати якого відмовилися від своїх повноважень у парламенті 5-го скликання.

"Знаєте, це як у тому анекдоті - хлопець заліз на дерево, його хотіли врятувати, кинули йому мотузку, він обв"язався, потім за мотузку різко смикнули, хлопець упав й вбився; а потім дивувалися, мовляв, учора таким же способом з колодязя діставали, і нічого...Тут та ж логіка: була мотузка - це все, що було спільного між нами (БЮТ і ПР)", - говорить Шкіль.

Він нагадує, що БЮТ відмовився від депутатства не через неучасть у владі.

"Якби це було так, ми б склали мандати відразу ж, як тільки їх одержали, і не чекали б рік! Ми це зробили після того, як у парламенті почалися процеси, які загрожували демократії", - зазначає представник БЮТ.

При цьому Шкіль зазначає, що кожний у випадку поразки діє в міру свого політичного виховання й закликає ПР гідно прийняти факт її поразки на парламентських виборах.

На думку Шкіля, причина неприйняття Партією регіонів її результату на виборах - бажання будь-що-будь потрапити у владу.

Раніше лідер блоку її імені Юлія Тимошенко заявляла, що Партія регіонів планує зірвати роботу парламенту, ініціювавши неприйняття присяги більш ніж 150 депутатами, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль розповів анекдот про Партію регіонів і БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути