пʼятниця, 16 листопада 2018 17:56

Ситуація в енергетиці та теплопостачанні демонструє повний розвал системи управління країною - Тарута

Ситуація в енергетиці та теплопостачанні демонструє повний розвал системи управління країною - Тарута
Лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута вважає, що ситуацію зі зривом опалювального сезону в низці великих міст України можна виправити лише шляхом зміни влади в країні. Фото:IpNews

Проблеми із забезпеченням країни енергоносіями та зрив опалювального сезону в низці великих міст України - це наочна демонстрація повного розвалу системи управління державою. Про це заявив народний депутат, лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута в ефірі телеканалу Zik.

"Це повний розвал системи управління. Це повна безвідповідальність нинішньої влади і повне нерозуміння, як впоратися із ситуацією і як запобігти її повторенню в майбутньому", - говорить політик.

Він переконаний, що грунтовно ситуацію виправити можна лише шляхом зміни влади в країні. Причому робити це необхідно виключно законним, демократичним способом.

"Що робити? Знести цю владу. Але робити це потрібно у демократичний спосіб. Тому що революції починають ідеалісти, а їх плодами користуються пройдисвіти. Які приходять тільки для того, щоб грабувати народ. В Україні з 2005 року проходить експеримент, коли професіоналізм перестав бути головною компетенцією для будь-якого керівника ", - зазначає Тарута.

Підготовка до опалювального сезону повинна починатися заздалегідь - щоб уникнути можливих ексцесів з початком холодів. А нинішня ситуація, каже лідер партії "Основа", демонструє гостру необхідність зміни влади в країні.

"Коли я працював на меткомбінаті" Азовсталь ", то до зими готувалися ще в червні-липні. Всі рішення щодо порядку денного брали влітку і вчасно готували теплотраси і котельні до опалювального сезону. Вже за півроку було ясно, які є проблеми з опаленням, і було час на їх завчасне рішення. А то, як зараз Президент Порошенко реагує, як він стукає кулаком по столу, дуже нагадує прислів'я "пізно пити боржомі, коли печінка відвалилася", - говорить Сергій Тарута.

"Те, що відбувається в енергетиці - показник розвалу всієї державної системи. Просто найбільш показова ситуація зараз - в енергетиці. Тому що люди мерзнуть і на собі відчувають цей розвал. Але ж точно така ж ситуація в управлінні практично будь-який інший галуззю", - резюмує лідер "Основи".

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в енергетиці та теплопостачанні демонструє повний розвал системи управління країною - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути