пʼятниця, 19 жовтня 2018 13:21

Ситник не виключає позовів через "рекламу" в метро

Ситник не виключає позовів через "рекламу" в метро
Через "рекламу" директора НАБУ Артема Ситника в метро - можливі суди.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив про можливий судовий позов через провокативну рекламу в столичному метро. Про це він сказав в інтерв'ю "Голос України".

"Є 2 порушення прав двох суб'єктів - особисто мене, бо моє фото було використано без відома та згоди. І НАБУ, бо було використано логотип. Не хочу підтримувати цю провокацію та дискусію — тож не подаватиму позов. А з приводу НАБУ — можливо, подамо позов про захист прав бюро", - розповів Ситник.

Також директор НАБУ звернувся до контролюючого органу із захисту прав споживачів щодо дотримання вимог законодавства про рекламу.

"За нашою інформацією, власники цього підприємства продають його і наостанок вирішили у такий спосіб "допомогти", вчинивши таку провокацію", - сказав Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка є план "Б"

Раніше директор НАБУ заявляв: рекламу з його зображенням у столичному метрополітені замовив перший заступник глави СБУ Павло Демчина, проти якого бюро веде справу. Розміщенням реклами нібито займався нардеп від БПП Сергій Березенко.

Зараз ви читаєте новину «Ситник не виключає позовів через "рекламу" в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути