Ексклюзиви
середа, 23 липня 2008 13:20

Симоненко пояснив чому не зацікавлений у розвалі коаліції

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко вважає, що розпад діючої коаліції у складі Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої Україна – Народної самооборони" призведе до узурпації влади Президентом Віктором Ющенком.

Про це Симоненко заявив у ефірі телестудії "Вінниччина" під час перебування у Вінниці.

"Руйнація коаліції "Наша Україна" - БЮТ фактично не призведе до формування нової коаліції. Це і є реальна загроза, тому що дозволяє нинішньому Президенту розпустити Верховну Раду і узурпувати владу", - сказав лідер комуністів.

За словами Симоненка, Партія регіонів, розуміючи, що "без участі "помаранчевих" вони не зможуть створити коаліцію, постійно ведуть переговори про створення коаліції з "Нашою Україною".

"Вони намагаються домовитися з Ющенком, і тоді у них буде необхідних 226 голосів, але це безперспективно, тому що більша частина партій блоку "Наша Україна" заявила, що вони ніколи не будуть підтримувати коаліцію з Партією регіонів", - зазначив він. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пояснив чому не зацікавлений у розвалі коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути