пʼятниця, 11 липня 2008 16:10

Симоненко пояснив, чому не голосував за відставку Тимошенко

Лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що відмовився голосувати за відставку уряду Тимошенко, оскільки не почув гарантій з боку Партії регіонів стосовно формату нової коаліції.

"Якщо прийняте рішення про відставку, то треба одразу готувати документи про створення нової коаліції", - сказав Симоненко в п"ятницю після голосування резолюції про недовіру Кабміну.

"ПР веде переговори з Балогою про створення "ширки".

"Нам треба було провести з Партією регіонів серйозну підготовку, дати відповідь на питання, яка буде нова коаліція. А восени знову проголосувати це питання, але взяти в свої руки управління країною", - додав Симоненко.

Водночас, за його словами, керівництво Партії регіонів не приховує, що "ведуть переговори з Балогою (главою секретаріату президента) і Ющенком про створення "ширки".

"Якби ми проголосували за відставку Тимошенко, це нічого не змінило б, бо на його місце посадили б Фукса, який буде виконувати волю Ющенка", - пояснив він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пояснив, чому не голосував за відставку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути